tisdag 17 november 2009

Skottlandssugen

Jag är inte mycket för reklam och whiskey har jag innerst inne aldrig haft någon känsla för. Men sugen blir jag på att åka till Skottland och gå, bara gå ...



... och sedan stanna till och ta något stärkande.

5 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Jag har varit i Skottland för länge sedan och har goda minnen av vistelsen där.
Däremot är jag väl inte så såld på Johnnie Walker. Å andra sidan var det många år sedan jag drack den, så jag kanske har anledning att ändra mig.
Vad hände egentligen med Robert Carlyle? Han gjorde ju några bra filmer (Priest, Trainspotting och The Full Monty) men det var länge sedan jag hörde något om honom.
Ett tips i all vänlighet: Ställ in storleken på visningen när du hämtar inbäddningskoden til Youtube-filmer så går inte visningen ut över texten på högersidan.

Alla smutsiga detaljer sa...

Jag har aldrig varit i Skottland, men väl på Irland. Jag vill också åka dit. Mig har whiskeyn fallit på läppen och när jag bjudit dig har du sällan tackat nej :-)

Eva Nygren sa...

Jag är mer intresserad av Carlyle än Walker. Fantastisk i både Priest och Trainspotting. Famous Grouse gillar jag annars. Kan inte så mycket om saken men gillar whisky mer än vin. Jag blir så behagligt påverkad. Berusad? Nej, så långt kommer jag aldrig numera. Men lite skönt påverkad.

Mikael K sa...

Kollade på "Bädda in", Jah, men lyckades inte få till det vilka rutor jag än kryssade i. Något måste jag missat. Vad?
Riff-Raff gillade jag starkt. Det har väl gått lite utför i varje fall vad gäller Carlyles rollfigurers trovärdighet. mycket skjut först fråga sen på en slags tivolinivå.

Allas malt gör allt ;)
På läppen javisst, men finliret har jag aldrig åstadkommit.

Eva, av någon anledning tror jag att du gillar Cracker. Carlyle är med i några avsnitt och spelar en intensiv psykopat med koncentrerad explosivitet.

Eva Nygren sa...

Jag blev väldigt nyfiken. Ska kolla upp. Ser just nu på serien om John Adams, som går på Svt. Mycket spännande med tidig amerikansk historia.